55kg-54kg-53kg-52kg-51kg-50kg-49kg-48kg

..............váha pujde dolu, jasný?????

Velká jarní dieta

29. července 2009 v 9:26 | Payn |  ♥♥♥diety♥♥♥

Konečně se po nadbytečných kilogramech slehne zem!

Tato dieta je účinnou prevencí proti jarní únavě a navíc vás zbaví přebytečných tuků a vody. Tak vzhůru do boje!
Nabízíme vám chutné pokrmy, které můžete kombinovat podle libosti. Po 7 dnech této diety budete mít 3,5 kg dole.
Ovšem musíte pít dostatečné množství vody. Je to nezbytné, aby se z těla vyloučily škodliviny při metabolismu tuků.

Snídaně
Věnujte čtvrthodinku tomu, abyste si vychutnala dobrou kávu a dávku životabudičů.
Naše tipy
* 30 g křupavého müsli, 200 g libovolného čerstvého ovoce
* celozrnná houska s tenkou vrstvou nízkotučného taveného sýra, půlka pomeranče
* celozrnná houska s 50 g sýru Cottage, 30 g papriky, pár lístků rukoly a 1 lžičku piniových semínek
Něco sladkého na zub
Při většině diet se nesmí mlsat. Ale tato je opravdu výjimečná.
*kousek ovoce s vysokým obsahem cukru: jablko, hruška, banán, menší hrozen vína
* vlastnoručně upečený muffi n s rozinkami
*jsou povolené i nízkotučné sladkosti: želatinoví medvídci, indiánky (ale v celkovém množství nejvýše 50 g)
Nízkotučné občerstvení
Dvakrát denně zažeňte hlad jednou "mňamkou" z naší nabídky.
* 2-3 rýžové chlebíčky
* 25 g sušeného ovoce
* 100 g jogurtového nápoje

Obědy
Pestrá těstovinová pánev
Uvařte 100 g těstovin penne. Nakrájejte na kousky 1 mrkev, čtvrtku kedlubny, čtvrtku hlízy fenyklu, 70 g brokolice. Mrkev, kedlubnu a lžičku nasekané cibule opečte na lžičce oleje.
Přidejte fenykl, brokolici, 5 rozpůlených cherry rajčátek a 70 ml vývaru. Přikryjte pokličkou a duste, dokud vše nezměkne, dochuťte pepřem, přidejte 1 lžičku smetany a smíchejte s penne.
Ryba se zeleninou
Nakrájejte nahrubo půlku žluté papriky, 2 stroužky česneku, 1 celer a opečte na 1 lžičce olivového oleje. Přidejte 50 g rozpůlených cherry rajčat, 2 lžíce vývaru a přiveďte k varu. Dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Přidejte 80 g rybích filet a zakryté nechte 5 minut dusit. Podávejte s divokou (indiánskou) rýží.
Zeleninový nákyp
Nakrájejte nadrobno 1 mrkev, čtvrtku kedlubny, 75 g květáku a spolu s 50 g hrášku poduste na 1 lžičce másla. Přidejte 5 lžic vývaru a asi 10 minut duste. Dejte do formy spolu se 2 oloupanými bramborami. Smíchejte bílek, malé množství octa, 2 lžíce bílého vína a vyšlehejte nad horkou párou do pěny. Přidejte zeleninu a pečte při 250 °C asi 5 minut, dokud pokrm nezíská nádech dohněda.
Hořčicový steak
Opečte jeden steak z obou stran na 1 lžičce oleje, osolte, opepřete, potřete hořčicí a pečte v troubě o teplotě 220 °C asi 3 minuty. Mezitím opečte 4 oloupané stroužky česneku, posypejte je malým množstvím cukru a duste asi 2 minuty. Zalijte 5 lžícemi vývaru a 1 lžičkou balzamikového octa. Směs nalijte na steak, jako přílohu můžete podávat bramborovou kaši.

Večeře
Plněné palačinky
Ušlehejte jedno vejce, 1 lžíci mouky, 5 lžic vody, špetku soli a muškátového oříšku. Z této směsi připravte dozlatova opečenou palačinku a potřete ji tvarohem. Nastrouhejte 1 jablko a přidejte pár kapek citronové šťávy, malé množství skořice, 1 lžičku medu a touto směsí palačinku naplňte.
Hráškové rizoto
Na půlce lžičky másla opražte 10 g česneku nakrájeného na plátky. Přidejte 60 g rýže a duste, dokud nezesklovatí.
Zalijte 125 ml vývaru a 5 lžícemi bílého vína, nechte 10 minut vařit. Přidejte 25 g mraženého hrášku a vařte, dokud rýže nezměkne. Do rizota přimíchejte 1 lžíci nastrouhaného parmazánu a dochuťte solí, pepřem a mátou nasekanou nadrobno.
Krůtí chlebíček
Krajíc celozrnného chleba potřete malým množstvím másla, obložte kolečky cibule (25 g) a 20 g krůtí šunky.
Podle chuti můžete posypat nastrouhanou citronovou kůrou a koriandrem.
Špenát s vejcem
Uvařené vejce rozpulte, vyndejte žloutek, smíchejte ho s půlkou sardele a 1 lžící smetany. Dochuťte solí, pepřem, nasekanými bylinkami a touto směsí naplňte půlky bílků. Na 1 lžičce olivového oleje osmahněte 1 lžičku cibule nasekané nadrobno, přidejte 125 g rozmraženého listového špenátu a prohřejte. Dochuťte solí a muškátovým oříškem.Vejce servírujte na špenátu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

KOLIK VAZIS?

↓ pod 40kg 8.3% (11)
40-45 kg 9.8% (13)
45-50kg 10.6% (14)
50-55kg 18.9% (25)
55-60kg 13.6% (18)
60-65kg 13.6% (18)
65-70kg 10.6% (14)
↑ nad 70kg 14.4% (19)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama